Over

Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt op Angsttips.nl! Deze website staat vol met handige informatie voor iedereen die wel eens last heeft van angsten. We delen blogs met handige informatie en praktische tips om de angst wat te verlichten.

Daarnaast verzamelen we (online) cursussen, boeken en andere handige middelen die kunnen bijdragen aan een leven zonder angsten. We begrijpen maar al te goed hoe vervelend het kan zijn als je continu met angst door het leven gaat en willen daarom graag een steentje bijdragen om dit gevoel wat te kunnen verlichten.

Mijn naam is Jelle en ook ik heb wel vaker angsten gekend. Niet die standaard angst die iedereen wel kent; angst voor spinnen bijvoorbeeld, maar echt diepgewortelde angst die je gewoon compleet kan overnemen. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met me en heb ik de controle over mijn leven grotendeels weer terug, maar de kennis die ik onderweg heb opgedaan wil ik maar al te graag met je leven. Juist omdat ik weet hoe naar het kan zijn als je continu bang bent, maar ook omdat ik weet hoe fijn het leven kan zijn als je die angsten wat meer kunt loslaten.

Daarom besloot ik mijn ervaringen, tips en alles wat kan helpen (en mij geholpen heeft) tegen angsten te delen op dit blog, Angsttips.nl. Via deze weg hoop ik andere jongeren en volwassenen met angsten te bereiken en uiteindelijk ook te kunnen inspireren en te helpen om op een andere manier naar angst te kijken.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het me weten!
Stuur me even een berichtje via het contact formulier.

P.S. Ben jij een (angst)coach of heb jij een product, dienst of iets anders wat gunstig kan zijn bij angsten? Neem dan zeker even contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken.

P.P.S. Zelfvertrouwen helpt bij angsten te overwinnen. Het volgen van een online cursus zelfvertrouwen is een eerste stap naar een zorgeloze toekomst.